Tuotteet

Tarjoamme laadukkaita kotihoitotuotteita niin kasvojen, käsien kuin jalkojenkin hoitoon. Voimme suositella juuri sinulle sopivia tuotteita.

Käytössä on myös kanta-asiakaskortti. 9 normaalihintaisen tuotteen ostettuasi saat -10% kokonaissummasta käyttää uusiin ostoihin. Jollei sinulla ole vielä korttia, pyydä sellainen tuoteostosten yhteydessä.


Exuviance | www.exuviance.fi

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu naisille ja miehille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin määräämää hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.


BOHO

Ekologisia, eettisiä ja edullisia meikkejä Ranskasta. Boho Green Make Up on värikäs luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla järkevä hinnoittelu luonnolliset raaka-aineet, kestävä kehitys ja eettiset arvot. Boho tarjoaa edullisia, korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin.


Alexandria | www.katinkosmetik.fi

Body Sugaring eli vartalosokerointi. Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.


Revitalash /Jälleenmyyjät | revitalash.fi/jalleenmyyjat