Tuotteet

Tarjoamme laadukkaita kotihoitotuotteita niin kasvojen, käsien kuin jalkojenkin hoitoon. Voimme suositella juuri sinulle sopivia tuotteita.

Käytössä on myös kanta-asiakaskortti. 9 normaalihintaisen tuotteen ostettuasi saat -10% kokonaissummasta käyttää uusiin ostoihin. Jollei sinulla ole vielä korttia, pyydä sellainen tuoteostosten yhteydessä.


Exuviance | www.exuviance.fi

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu naisille ja miehille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin määräämää hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.


Bare Minerals

Täydellinen kosmetiikkasarja, joka perustuu 100% luonnollisiin mineraaleihin. Suurin osa tuotevalikoimasta ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, koostumusta muokkaavia aineita, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita tai muita kemiallisia ainesosia, jotka voivat ärsyttää ihoa tai tukkia ihohuokosia.


Alexandria | www.katinkosmetik.fi

Body Sugaring eli vartalosokerointi. Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.


Revitalash /Jälleenmyyjät | revitalash.fi/jalleenmyyjat